Bericht van de razende reporter

Vanochtend om 04.00 uur schrok ik wakker van mijn wekker. Pfff, wat een tijd !

De grote dag is aangebroken, ik vertrek naar Bardonecchia Italië om verslag te doen van de avonturen van team Nootdorp4life. Nootdorp4life, een team geweldige mensen die zich met zijn allen inzetten om geld te verzamelen voor het Daniël den Hoed fonds tbv onderzoek naar kanker. Zij gaan vanaf Bardonecchia naar Maastricht fietsen. Een zware tocht van 1300 km en 19.000 hoogtemeters. Een bizarre tocht en uitdaging. 

Maandenlang lang hebben zij getraind voor dit unieke evenement, maar niet alleen dat . Tussen het trainen door, hebben zij acties georganiseerd om geld te verzamelen, waardoor de teller nog voor het vertrek naar Italië al op € 155.000,00 staat !! Een ongekende prestatie. 

Maar nu is het dan zover, de reis naar Italië is begonnen. Woensdag avond werden alle spullen bij Arie Post gebracht en de Poolse omgetoverde stucadoorsbus, werd tot zijn nok toe afgeladen. Hele inboedels verdwenen in de bus. Van elektrische schoendroger tot tot een elektrisch schakelbord met stopcontacten zag ik in de bus verdwijnen.

Vanochtend exact om 5 uur werd er getoeterd. Chauffeurs Arie en Claudio stonden voor mijn deur en ik mocht tussen hen in plaats nemen. Wat een verwenning, maar het is nu echt zover. 

Vanaf vandaag iedere dag een verslag van de belevenissen van team Nootdorp4life. Ik ga proberen jullie een kleine beetje mee te nemen in wat het team de komende dagen gaat meemaken. 

Dat kunnen mooie, zware, maar ook emotionele berichten zijn. 

De chauffeurs links en rechts van mij voelen toch wel een bepaalde vorm van druk, niet omdat ze net 4 broodjes met ei op hebben, maar meer omdat ze verantwoordelijk zijn voor een vermogen aan fietsen in hun bus met alles wat daarbij hoort . 

De route gaat via Antwerpen, door Frankrijk en dan richting Torino Italië . 

Een rit van (volgens Google maps) 1150 km . 

Voor nu zeg ik alleen nog maar .., nergens aankomen, we zijn onderweg !!!

Jullie horen snel weer van mij !!

Groet 

Namens de NOS

(Nootdorpse Omroepstichting)

Uw razende reporter

Scroll naar boven