Yoga & High Tea 4 Life

Op 11 maart vond er yoga met high tea plaats tussen de orchideeën van Piko Plant.

Een groep van bijna 50 dames genoten van een heerlijke middag, startend met yoga in twee groepen. De yogadocenten gaven belangeloos een fijne yogales, de één in de kantine en de ander in de kas, tussen de orchideeën. 

Onder het genot van een glaasje prosecco werd nagepraat en werd de high tea in gereedheid gebracht. Twee lange tafels stonden vol met hartige en zoete lekkernijen en voldoende thee, die volledig werden gesponsord door lokale ondernemers en behulpzame familieleden en vrienden.

Omringd door de kleurrijke orchideeën werd er flink gesmuld en gekletst. Ieder was erg te spreken over de unieke locatie waarin ze zaten, wat ze nog niet eerder op die manier hebben meegemaakt. Tot slot ging elke deelnemer voldaan naar huis met een mooie orchidee, gesponsord door PikoPlant. 

Niet geheel onbelangrijk was het geldbedrag dat werd opgehaald voor Daniel den hoed, namelijk € 2326,50, dankzij het inschrijfgeld van de deelnemers en de gulle sponsoren. Ze worden dan ook enorm bedankt door de organisatoren. 

Sponsoren:
Kaasboerderij van Leeuwen
De Balije Tuin
Chocolaterie De Lelie
Trattoria Rudolfo
Het Witte Paard
Verswinkel en groentekwekerij van der Kooij uit Benthuizen
Bakkerij het Stoepje
Yogadocent Petra van Deutekom van Fysiotherapie Houwaart
Yogadocent Yvonne Dingjan van Dingjan Peuterdans en -yoga
Heksenkring Dwarskade
Piko Plant

Scroll naar boven