De kop is er af…

…het gaat beginnen. De groep is compleet. We gaan op zoek naar sponsors, de feestdagen goed doorkomen en trainen voor de Tour for Life.

Afgelopen dinsdag zijn we met bijna de voltallige groep in de kantine van Arno bij elkaar gekomen. We hebben (fiets)kleding, die we tijdens de “Tour for Life” zullen dragen, gepast en gesproken over (bedrijfs)sponsoring en andere mogelijkheden om geld op te halen voor de Daniel den Hoed kliniek.

Zonder logistiek en ondersteuning beginnen we niets. Claudio, Arthur, Arie, Hans, Johan en Jaqueline gaan ons begeleiden. Jaqueline stapt overigens op de 6e dag van de Tour for Life op de fiets om de 3-daagse te fietsen.

Daarna hebben we een groepsfoto gemaakt met de banner die door Arie is gemaakt.

Joost, Claudio en Arthur waren verhinderd.
Scroll naar boven